Linjat a€?e nxehtaa€? dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike

Written by on May 4, 2022

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen mA«. Maksimumi vA«nA« njA« shirit te sytA« kur hedhin fotot age nxehta nA« net, ose nuk tregojnA« fytyrA«n gjatA« bisedave nA« chat (vetA«m A§A«shtje kohe e pazari). ReklamojnA« asetet trupore elizabeth sexshA«rbimin, dhe ashtu si pA«r njA« mall tA« zakonshA«m nA« ofertA«, nA« investment thonA« A§mimin a€?pA«r vetA«m kaq age aq euroa€?. Ose nA« dollarA«. Por jo nA« lekA«, pavarA«sisht se i gjithA« komunikimi A«shtA« shqip…

VetA«m se ata janA« mA« patriotA« nga mA«nyra age etiketimit, pA«rdorin fjalA«n a€?shoqA«ruesea€? nA« vend tA« a€?escorta€? J

KA«ta tA« fundit nuk age kanA« issue tA« shkruajnA« edhe hapur adresat elizabeth tyre apo numrat e telefonit, si dhe cilA«n prej tyre dA«shirojnA«, pavarA«sisht se administratori i porosit qA« tA« shkruajnA« nA« a€?inboxa€?. Ka edhe prej atyre faqeve qA« funksionojnA« si grup i mbyllur pA«r seks on the web dhe escort, ku pA«r porositA« elizabeth femrave duhet qA« tA« pranohesh mA« parA« si anA«tar.

Si grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti a€?gay Albaniana€? dhe a€?lesbian Albaniana€?, por kA«rkesat age tyre pA«r partnerA« me personally pagesA« gjenden edhe nA« faqet pA«r seks myself heteroseksualA«. Edhe Kosova nuk mbetet jamais nA« kA«tA« lloj tregtie, qA« duket sikur A«shtA« nA« lulA«zim.

Disa prej femrave shqiptare nuk preferojnA« tA« funksionojnA« nA«pA«rmjet managerA«ve tA« faqeve nA«pA«r FB, por janA« bA«rA« direkt vetA« pjesA« e sajteve tA« huaja, ku ofrohen shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s.

NjA« nga to, qA« vetA«identifikohet si Mikaela dhe thekson se A«shtA« shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan nA« se gjendet nA« Selanik nga information 17 prill 2015 dhe deri mA« datA« 16 maj 2015. a€?DA«shiron diA§ka tA« njomA«, tA« freskA«t qA« tA« tA« rinojA«? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranA« teje kudo qA« tA« ndodhesh nA« Selanik, qA« tA« kalojmA« sA« bashku qA«ndrim tA« mrekullueshA«m, ndaj mA« telefoni nA« numrin 6955719721 dhe udhA«timi ynA« fillona€?, thekson ajo.

Elizabeth ashtuquajtura Mikaela e ka hedhur kA«tA« tekst nA« zonA«n VIP tA« publikimeve tA« femrave, qA« janA« tA« disponueshme pA«r seks nA« kA«tA« site. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por me personally sytA« elizabeth mbuluar.

VetA«quhet Mikaela, jeton nA« Greqi dhe ofron shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s. Elizabeth telefonojmA« nga Tirana duke vA«nA« para poder prefiksin grek, nA« numrin qA« ka tA« publikuar nA« sajt. Nuk age lA« gjatA« tA« bjerA«. Pas pak A§astesh hezitimi, ajo thotA« prapA« a€?nea€?. Pastaj shton shpejt elizabeth shpejt: a€?Kush je? I prezantohem si njA« vajzA« nga Tirana qA« A«shtA« elizabeth interesuar pA«r tA« kaluar disa A§aste intime me tA«, kundrejt pagesA«s dhe se numrin elizabeth saj age kam gjetur nA« internet. Aty nA« sajtin ku Mikaela ka bA«rA« njoftimin pA«r shA«rbimet seksuale. I bie pA«rsA«ri telefonit, por nuk age hap… TA« nesA«rmen age kA«saj bisede, njA« koleg, duke u shtirur si klient, e telefonon. Edhe ky e pA«rshA«ndet shqip, por Mikaela ia kthen nA« greqisht: a€?Jasaa€?.

KA«to janA« femrat shqiptare qA« kanA« zgjedhur tA« ofrojnA« veten kundrejt pagesA«s nA« Skype apo pA«r companion

MA« mbytA«n shqiptarA«ta€?, ia kthen Mikaela. VijnA« nA« krevat dhe tA« pyesin pA«r mamin, babin e krejt farefisin. Sikur vijnA« me personally tA« kA«rku pA«r gru dhe jo pA«r qejfa€?, thotA« Mikaela. Pastaj vijon: a€?Kam heq dorA« prej shqiptarA«ve, mos you lodh kot. Pastaj gjatA« verA«s unA« rri mA« shumA« nA« Greqi se ka punA« sezoni i verA«s, nuk kam si vija€?. Mikaela mendohet ca, pastaj thotA«: a€?Jo, jo, nuk kam punA« me personally shqiptarA«t. Mirupafshima€?. Po sikur ta lA«mA« lovestruck 2 mijA« euro? Je pA«r muhabet apo pA«r…a€?, ngre zA«rin Mikaela. PA«rgjigjja age MikaelA«s A«shtA« age pabotueshme, por merreni vetA« myself mend se ku i tha Gimit qA« t’i A§ojA« lulet…. jamais 3 ditA«sh, njA« tjetA«r person qA« u shtir si klient, telefonoi MikaelA«n, me personally numA«r tA« fshehur.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST